Maandelijkse verdiepingscursus Stembevrijding in Utrecht 

Een maandelijkse verdiepingscursus Stembevrijding gebaseerd op de Latifa. Voor iedereen die enige ervaring in stembevrijding heeft.
Ik geef deze cursus samen met Diete Sybesma, collega Stembevrijding.
Uitgebreide informatie vind je binnenkort op deze  site.

PRAKTISCHE INFORMATIE maandelijkse

verdiepingscursus stembevrijding

Utrecht

Wanneer
8 zondagen:
17 sept.- 15 okt.-19 nov.-17 dec.-21 jan.-18febr.-18 mrt.2018.

Tijd
Van 11.00 – 17.30 uur, inclusief korte pauze.

Adres
Mooie zaal in de Montessorischool aan Het Schoolplein 6 Utrecht.

Prijs
€ …
,.  Wordt hier binnenkort  bekend gemaakt

Wil je dit bedrag overmaken naar rekeningnummer: NL90 ASNB 0707 9634 51 t.n.v. Renée Mars, Culemborg

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Ik vind het heel verrassend om te ervaren hoe makkelijk het eigenlijk is om je stem te laten klinken, terwijl ik dacht dat het moeilijk en spannend zou zijn. Ik merk ook dat het heel leuk is om alle uithoeken van je lichaam uit te proberen als klankkast. Je hebt hele laagdrempelige oefeningen om je stem en je lichaam te verkennen, waardoor je nieuwsgierig wordt naar wat allemaal mogelijk is. Het geeft heel veel plezier om te doen en het boort bij mij creatieve energie aan!

Fransje

Ik vind stembevrijding een heel krachtig middel om bij m’n essentie te komen. Om te voelen dat er geen woorden meer nodig zijn, om te ervaren dat ik goed ben zoals ik ben. Gewoon met m’n hele zijn, als mens, als An. Ik ben niet mijn emoties, ik ben niet mijn gedachten en dat ben ik me altijd weer bewust na een middag stembevrijding. Ik kom bij m’n kracht en bij m’n innerlijke rust via de stembevrijding. Ik kom er altijd met een leeg hoofd en heel tevreden, liefdevol gevoel t.a.v. mezelf en de “wereld” vandaan. Zingend en fluitend rijd ik op m’n fietsje terug naar huis.

Renée heeft me geleerd door m’n emoties heen klank te blijven maken. Op die manier leid ik mijzelf door de emotie heen en kom ik weer bij m’n kracht. Dit kan een golfbeweging zijn. Na het ene dient zich regelmatig het andere aan dat blijkbaar geuit, verwerkt, gehoord wil worden. Ik ben aan het opruimen.
Renée verstaat de kunst om mensen mee te nemen, uit te nodigen hun eigen diepte in. Ze ís er, staat je bij, en geeft ruimte voor wat geuit of gehoord, geklonken wil worden.
Ook heeft ze tal van oefeningen waarmee we gaan zingen/klinken dus het is nooit hetzelfde, laat staan saai. En altijd kom ik weer uit bij m’n bronnetje, waar ik zo naar verlang te voelen en vanuit te handelen in het dagelijks leven. Als je twijfelt, … ga dan absoluut een seizoen ervaren!

An

Ik voel in mijn hart dat de lessen Stembevrijding bij Renée me raken op lagen waar ik nog niet eerder ben gekomen, en me een geheel nieuwe laag van intimiteit met mezelf hebben laten ervaren. Fijn dat je het zo liefdevol, invoelend, integer en respectvol begeleidt!

Marieke

AANBOD

Stembevrijding geef ik op verschillende manieren, zowel eenmalig als in de doorgaande groepen:

INDIVIDUELE STEMBEVRIJDING

In Culemborg

TWEEWEKELIJKSE STEMBEVRIJDING

In Utrecht en Culemborg

" VOL Leven"

3 dagen Stembevrijding & Biodanza

nieuwe data volgen in 2024

VERDIEPINGSCURSUS STEMBEVRIJDING & BIODANZA

Sept. 2017 - mrt 2018
in Utrecht 

 

Op de hoogte blijven van nieuws over
Biodanza & Stembevrijding?