Meer informatie?

Vul hieronderje gegevens in.
Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


Contact

Renée Mars
Bakelbos 48
4101 KH Culemborg
06-49864654
info@reneemars.nl

Praktijkgegevens

KvK: 30285106
BTW: 1316.76.726.B01
ASN bank: NL90ASNB0707963451 t.a.v. Renée Mars Columborg

Annuleringsvoorwaarden

Een individuele afspraak kan tot 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd of verplaatst. Indien de afspraak niet of te laat wordt geannuleerd, worden de kosten volledig in rekening gebracht. 

Voor de dag-, weekend- en weekcursussen gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
Binnen 48 uur voor aanvang wordt 100% van het totale bedrag in rekening  gebracht.
Binnen 1 week voor de aanvang wordt 85% van het totale bedrag in rekening gebracht.
Tussen 1 en 3 weken 60%.  En tussen 3 en 6 weken 30%.                                                                   Tenzij je zelf voor een vervangende deelnemer zorgt. Je betaalt dan alleen € 25,00 administratiekosten.

Aansprakelijkheid

Renee Mars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor vermissing of beschadiging van goederen, voor letsel of schade in welke vorm dan ook, voortvloeiend uit of ten gevolge van deelname aan de Biodanza of Stembevrijdingles. De dansen en oefeningen kunnen altijd op eigen wijze worden uitgevoerd, waarbij je jouw eigen lichaamsgrenzen respecteert. Je tas en handzame waardevolle spullen kun je altijd meenemen in de zaal.


Contact Individuele begeleiding

Voor de individuele begeleiding heb ik een andere site: www.stroomopwaarts.nu            met uitgebreide informatie over mijn werkwijze.

Graag wil ik een paar mensen bedanken die mij geholpen hebben bij het creëren van deze site. Wat is het toch geweldig om ondersteuning te ervaren. Pien van Wijmen voor het mee vormgeven van de site, Monique Goossens voor het logo, Christ Goossens voor de foto’s, Marij Bertram voor redactie van de tekst, en Liesbeth Prins. Joas en Arthur wil ik heel hartelijk danken voor het bouwen van de website. En andere dierbare mensen voor het klankbord zijn, hun steun en vertrouwen.

 

Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success.

If you love what you are doing, you will be successful.
Albert Schweitzer

 

Op de hoogte blijven van nieuws over
Biodanza & Stembevrijding?