If you can walk you can dance, if you can talk you can sing
Zimbabwaans gezegde

Biodanza & Stembevrijding

Biodanza & Stembevrijding bieden een prachtige gelegenheid om de rijkdom van het leven te beleven. Stem en dans nodigen je uit om contact te maken met wat er in jou leeft, en daar uitdrukking aan te geven.
In de dans maak je verbinding met je lichaam en met hoe je je voelt en al dansend kun je je meer afstemmen op jezelf èn op de natuurlijke stroom van leven in jou. Ook bij stembevrijding begin je bij jezelf, in dit moment, bij hoe het nu met je is. Wat in jou wil gehoord worden, wil ruimte krijgen en klinken.

Stem en dans zijn ondersteunend voor elkaar omdat de dans je helpt om meer in je lichaam aanwezig te zijn. Dan ga je jezelf beter voelen en dat is de basis voor stembevrijding. Ook is de dans een heerlijke vorm om alle ervaring die je al zingend opgedaan hebt als het ware te integreren en een plekje te geven. Omgekeerd geeft de diepe verbinding die je al zingend met jezelf maakt, een prachtige verdieping aan jouw dans.
Ook kun je dansend en zingend heel goed oefenen in mildheid, want het gaat niet over je best doen of een ‘mooi’ resultaat behalen. Het gaat erom het leven tot leven te brengen, in al haar facetten. Dat is het doel van Biodanza & Stembevrijding: door met aandacht en mildheid naar jezelf te luisteren kun je jouw leven afstemmen op wat voor jou van betekenis is. Dan leef je in overeenstemming met wie jij in wezen bent. Dat geeft diepgang en maakt het leven vreugdevol. Het goede nieuws is dat dit niet alleen jouw kwaliteit van leven vergroot, maar ook de waarde die jij hebt voor anderen.

AANBOD Biodanza & stembevrijding 

Biodanza & Stembevrijding geef ik op verschillende manieren, zowel eenmalig als in de doorgaande groepen:

'Ruimte voor jou' Vakantie

Stembevrijding & Biodanza

10 - 17 augustus 2024

" VOL Leven"

3 dagen Stembevrijding & Biodanza

nieuwe data volgen in 2024

LATIFA

Jaartraining Stembevrijding & Biodanza

Nieuwe data volgen

Kennismakingsdag Biodanza & Stembevrijding

exacte data volgen

 

Op de hoogte blijven van nieuws over
Biodanza & Stembevrijding?