Individuele sessie STEMBEVRIJDING

Bij een individuele sessie Stembevrijding bekijken we op dat moment wat jouw verlangen is en wat in jou gehoord wil worden. Afhankelijk van jouw vraag starten we met enkele fysieke en/of ontspanningsoefeningen om de verbinding met jezelf te ervaren. Je wordt je meer bewust van wat in jou leeft en creëert ruimte voor wat je voelt. Zo kan je stem rijker gaan klinken en kun je meer ruimte ervaren. Zingen op deze manier verbindt je met wie jij in wezen bent, en dat kan het een krachtige ervaring zijn die doorwerkt in je leven.

Of ik nu individueel werk of met een groep, ik heb geen standaard programma. Het is steeds weer boeiend om gedurende het proces te laten gebeuren wat nodig is om jezelf en je stem vrij te maken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar

In mijn praktijk. Bakelbos 48, 4101KH Culemborg.

Hoe

Op afspraak, duur ca. 60 minuten.

Kosten

85,00. Soms kan een (deel van) de individuele sessie vergoed worden door de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar.                                                                                                                      Neem voor meer informatie hierover contact met me op.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Al zingend heb ik bijzondere momenten ervaren dat het helemaal vanzelf kwam, mijn hoofd was leeg, ik was niet aan het denken, alleen maar aan het zingen.

We belandden eigenlijk een beetje per toeval bij de individuele sessies van Renée om kennis te maken met stembevrijding. We hadden allebei het gevoel dat dit een hele mooie uitlaatklep kon zijn. Onder de empathische begeleiding van Renée geven we letterlijk klank aan wat er in ons leeft. Renée doet vol overgave mee en helpt ons hiermee over een drempel heen. Er komen allerlei emoties naar boven. De sessies zijn verbindend en intiem en leiden tot mooie inzichten. Tegelijkertijd bewaakt Renée ieders grenzen, zodat je niets voor de ander invult en even alleen met jezelf bezig mag zijn.

Tom & G

Ook in haar eigen praktijk in Culemborg heb ik enkele individuele sessies gevolgd. Ik heb Renée als zeer hulpvaardig ervaren. Ze kauwt niets voor, maar reikt me handvatten aan om te zoeken naar mijn eigen antwoorden, naar m’n verlangens, naar m’n innerlijke stem.

An

AANBOD

Stembevrijding geef ik op verschillende manieren, zowel eenmalig als in de doorgaande groepen:

INDIVIDUELE STEMBEVRIJDING

In Culemborg

TWEEWEKELIJKSE STEMBEVRIJDING

In Culemborg

5 x  vanaf  maart 2021

kENNISMAKINGsdag STEMBEVRIJDING

binnenkort  in Utrecht

 

Op de hoogte blijven van nieuws over

Biodanza & Stembevrijding?