LAAT JE INSPIREREN!

Op deze pagina deel ik mijn inspiratie en wat mij bezig houdt ….

Woman Wage Peace

Hartverwarmend hoe vrouwen krachten bundelen voor vrede.
Ik vind het geweldig hoe dit lied daarin ontroert en vrouwen uit allerlei culturen samenbrengt. De kracht van muziek die verhaalt over :
hoe muren van angst smelten, en mijn poorten zich openen voor wat werkelijk goed is!

Stapelen tot het precies past


In de afgelopen maanden heb ik een nieuwe site gemaakt: www.reneemars.nl

Na 10 jaar Ontdek Biodanza (de oude site) was ik toe aan een nieuwe site waar al mijn huidige werk in samenkomt: Biodanza , Stembevrijding èn Coaching. Daarom nu ook een site onder mijn eigen naam want wat er in de toekomst ook verandert, ik blijf!
Het was een boeiend proces. Ik heb het regelmatig een pittige bevalling genoemd en zo was het ook; met de zwangere fase, waarin de site in mij rijpte en ik bezig was met wat ik precies wilde communiceren, waar gaat het werk voor mij over? Hierbij stilstaan was fijn, het gaf verdieping. Ik kon me realiseren wat er is en nieuwe plannen maken voor de toekomst.
Maar hoe vang ik dat in taal, in beeld? Dat was zoeken en tegen mijn veeleisendheid aanlopen. En daarin heb ik ook geleerd dat ik die keer op keer los kon laten. Ik werd milder en er ontstond meer vertrouwen. Wat blijft het toch geweldig hoe we kunnen blijven leren èn hoe, daar waar we last van hebben, de grootste toegang biedt voor onze groei.
Er kwamen bij deze creatie ook veel zaken kijken waar ik niets van af wist, niet voor opgeleid ben, en daarbij ontdekte ik dat ik hulp kon vragen en hoe fijn het is als mensen met verstand van zaken met je meedenken en hun eigen deskundigheid inbrengen. Het is zoveel rijker om samen te creëren. En ik kwam er ook achter hoeveel lol ik in vormgeven heb en ik durf zelfs te zeggen: ook wel wat gevoel voor heb.
Kortom, het was een hele bevalling en ik ben ongelofelijk blij met de site die er uit voortgekomen is. Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen. Leuk als je laat weten wat je ervan vindt.
Als je regelmatig inspiratie wilt ontvangen meld je dan aan voor mijn Blog waarin ik, ca. 1 x per maand, deel wat mij boeit op het gebied van zang, dans, muziek en persoonlijke ontwikkeling.
Heel graag tot dan(s) en zi(ng)ens.