Wekelijks Biodanza: in Utrecht & Culemborg

 

Wil je kennismaken met Biodanza? Dat kan.

Ik geef wekelijks Biodanza in Utrecht en Culemborg, deze groepen zijn doorgaand, d.w.z. dat sommige mensen al jaren dansen in de groep en anderen sinds kort.

Ieder jaar in september (en soms in januari) gaat de groep open voor nieuwe deelnemers zonder Biodanza-ervaring. In mijn lessen houd ik daar rekening mee. Mensen met Biodanza-ervaring kunnen gedurende het hele jaar instromen. Graag vooraf even contact met mij opnemen, zodat ik kan kijken wat een geschikt instroommoment is om wekelijks Biodanza te volgen.

Kennismaken kan d.m.v. drie proeflessen (voor de prijs van twee losse lessen). Daarna beslis je of Biodanza iets voor jou is en of je al dan niet door wil gaan met dansen.

Heb je al ervaring met Biodanza dan ben je het hele jaar door welkom om kennis te komen maken met deze heerlijke Biodanzagroep(en)

Weet je van harte welkom!
 

PRAKTISCHE INFORMATIE wekelijks biodanza

 In september 2022 gaan mijn Biodanza groepen weer open voor nieuwe mensen, geef je op als je interesse hebt!!

 Utrecht:  We dansen iedere dinsdagavond van 20.00 – ca. 22.15 uur.

 Danszaal in de Montessorischool aan het Schoolplein 6 Utrecht.

1e open les na de zomervakantie:  dinsdagavond 13 sept. 2021

Culemborg: We dansen iedere donderdagavond van 20.15 – ca. 22.15 uur.

 In de gymzaal van de Julianaschool in Culemborg, de ingang van de gymzaal is aan de Irenestraat. 

1e open les na de zomervakantie:  donderdagavond  15 sept. 2021 


Kleding:
  We dansen in makkelijk zittende kleding (in laagjes, zodat je iets kunt uit- of aantrekken als je het te warm of te koud krijgt) en op blote voeten, sokken of dansschoenen.

 Kosten: 
Drie proeflessen voor de prijs van twee: € 37,00. De ervaring leert dat je na drie keer meedansen goed kunt beoordelen of Biodanza bij je past.

 Een losse les: € 18,50

 10-rittenkaart: € 160,00 (een 10-rittenkaart kun je in 12 weken opmaken, de schoolvakanties niet meegerekend).

Contact
info@reneemars.nl of bel: 06-49864654

ERVARINGEN VAN DANSERS

Altijd voordat ik naar Biodanza ga, voel ik een klein drempeltje waar ik even over heen moet. Ik weet namelijk dat ik me niet kan ‘verbergen’ als ik ga dansen. Dat het van me vraagt dat ik mezelf open stel. Tegelijkertijd is dat het allermooiste dat Biodanza mij geeft, dat ik helemaal mezelf kan zijn, helemaal vrij dans en vanuit dat gevoel mezelf wil verbinden met anderen (als ik eenmaal aan het dansen ben). Dat geeft me energie en kracht, het gevoel dat ik ‘ben’ en er mag zijn. Heerlijk! Na afloop ben ik altijd enorm blij dat ik gegaan ben (samen met mijn partner), dan voel ik me rijk en vol energie. Soms opent het nieuwe perspectieven, begrijp ik mezelf weer een beetje beter. Dat zijn ook mooie momenten. Een rijke ervaring!

Simone, 35 jaar

Als ik dans kom ik in beweging. Samen met anderen spelen, anderen ontmoeten, de tijd nemen anderen te zien en zelf gezien te worden. Mijn voeten stevig op de aarde met mijn lijf de lucht in. Door overgave aan de dans, overgave aan de creatieve stroom in mij, word ik me bewuster van mijn kracht, lukt het me mijn gedachten los te laten en in het hier en nu te komen. Twijfel en onzekerheid schud ik langzaam van me af. Elke keer helpt het dansen om me te ontladen en mijzelf weer op te laden.

Paul, 33 jaar

AANBOD

Biodanza geef ik op verschillende manieren, zowel eenmalig als in de doorgaande groepen:

WEKELIJKSE BIODANZA

dinsdag-avond Utrecht
donderdag-avond Culemborg

BIODANZA & BeelDhouw vakantie

Landgoed PREAU

22 - 29 juli  2023

Biodanza vakantie

voor ervaren dansers

Landgoed PREAU
15 - 22  juli 2023

BIODANZA FEESTEN

verschillende locaties

2 BIODANZA dagen

6 febr. 2022  &  20 mrt 2022

Laten we met liefde dansen

 

 

Op de hoogte blijven van nieuws over
Biodanza & Stembevrijding?