“Hoe ik ook mijn best doe Liefde te verwoorden, ik ben sprakeloos als ik haar ervaar.”

 Rumi

Laten we met liefde dansen

In deze uitdagende tijden waarin polarisatie toeneemt wil ik graag dansen met liefde. Liefde voor onszelf en voor elkaar omdat dat is wat we nu nodig hebben. Omdat dat is wat ons verbindt.

We dansen met de liefde voor onszelf – waar het natuurlijk allemaal mee begint. Ons te realiseren dan we waardevol zijn om wie we zijn: unieke mensen, en allemaal zowel een wonder als een kneus.  Dat is ook waar het om gaat als je in liefdevolle verbinding met de ander wil zijn. Om jezelf in te brengen precies zoals je bent. En de ander te zien in wie hij/zij is, zo eigen, zo anders en zo waardevol. We zijn groots & kwetsbaar, moedig & bang, open & gesloten, behoeftig & liefdevol en  zo verschillend als we zijn, daarin zijn we verbonden.

Deze dansdagen zijn ontstaan op verzoek van dansers die afgelopen zomer in Preau gedanst hebben en graag door wilden gaan. Afgelopen najaar hadden we 3 prachtige dansdagen met dansers uit alle drie de weken. Dit voorjaar is iedereen met ruime danservaring van harte welkom te delen in de rijkdom van het samen zijn, kom je verbinden, met jezelf èn met elkaar. Zo kunnen we ons laven aan en groeien in contact. Er is een limiet qua aantal dus eerst komt eerst maalt!

 Deze 2 dansdagen bieden de mogelijkheid om je te verbinden: met jezelf, je gevoel, je overtuigingen, en met de ander. Het biedt kansen om nieuwe stappen te zetten, jezelf opnieuw te ontdekken in relatie. En het leert je je deel te weten van het grotere geheel: je bent de golf èn de zee.  

Laat je hoofd, hart en ziel dansen op de stroom van het leven

PRAKTISCHE INFORMATIE : 

Voor:
Mensen met Biodanza-ervaring (uitgangspunt is  minimaal één jaar Biodanza, neem contact met mij op als je graag mee wilt doen en twijfelt of je ervaring wel voldoende is).

Waar:
Studio 3,  Weg naar Rhijnauwen 3, 3584 AD Utrecht.
De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruime parkeergelegenheid.
Je kunt gratis parkeren.

Wanneer:
2 zondagen :  6 febr. & 20 mrt 2022  van 10.30 – 17.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur).

 Kosten:
1 losse dag  = € 75,-  
2 dagen, tegelijkertijd geboekt, = € 120,-

 

ERVARINGEN VAN DANSERS

Dansen in de Biodanza verdiepingsgroep was voor mij heel speciaal. Je gaat eigenlijk terug naar de kiem waaruit je bent gegroeid om deze vervolgens wasdom te geven. Bij mij is de kiem gaan wortelen waardoor hij kan gaan groeien. Dank je wel!

Ik vond je inleidende woorden, bij elke dag weer, heel erg inspirerend!

Door de hele dag bezig te zijn met dans, in verbinding te zijn met mijzelf en de ander, en met alles wat zich in mij voordeed, kon ik echt de verdieping in. Aangezien ik iemand ben die meer tijd nodig heeft om te wennen in een groep en zich veilig te voelen, was dit voor mij een verademing. Ook heb ik hierdoor nog meer geleerd dat achter ieder ‘harnas’ een prachtig mens verscholen zit, en zo veel liefde..! En door dit te ontdekken kon ik meer bij mijn eigen liefdesbron komen.
Ook de inleiding van de dag met de warme woorden van Renée en de poëzie voorafgaande aan de dans ervaar ik als zo verrijkend en inzichtgevend. Ik heb de verdiepingsgroep als heel helend ervaren, met name ook door de liefdevolle begeleiding van Renée.

Woorden zeggen niet wat voel en bedoel. Ik dans m’n leven.

AANBOD

Biodanza geef ik op verschillende manieren, zowel eenmalig als in de doorgaande groepen:

WEKELIJKSE BIODANZA

dinsdag-avond Utrecht
donderdag-avond Culemborg

BIODANZA & BeelDhouw vakantie

Landgoed PREAU

22 - 29 juli  2023

Biodanza vakantie

voor ervaren dansers

Landgoed PREAU
15 - 22  juli 2023

BIODANZA FEESTEN

verschillende locaties

 

Op de hoogte blijven van nieuws over
Biodanza & Stembevrijding?