Dansen met hart en ziel   –   Dansend de rijkdom van het leven ervaren tijdens de Biodanza vakantie

Biodanza vakantie op Landgoed PREAU in Frankrijk

 In de zomer van 2019 mag ik 2 Biodanzaweken geven op het prachtige landgoed van Preau. 1 week voor ervaren dansers en 1 week gemengd, beginners en ervaren dansers.
De gemengde week heb ik de afgelopen 9 jaar gegeven en was altijd een groot plezier. Afgelopen zomer, mijn jubileum jaar, had ik enkel ervaren dansers en dat beviel zo goed dat Preau en ik besloten hebben om komend jaar 2 Biodanzaweken. ik kan me er nu al op verheugen. Binnenkort lees je meer inhoudelijke informatie op deze site. De data zijn al bekend dus die kan je alvast reserveren.

 We treffen elkaar op een prachtige locatie in de Morvan, waar je dansend nieuwe inspiratie kunt opdoen om je leven ruimer, intenser en kleurrijker te (be)leven. Voor het 9e jaar organiseer ik op deze geweldige plek een Biodanza vakantie die een week zal duren.

De mooie omgeving, het heerlijke eten en de aandacht die in alles voelbaar is, vormen de perfecte bedding om volop te genieten van de rijkdom van het leven.

Je ontdekt tijdens deze Biodanza vakantie dat dans niet alleen je lichaam, maar ook je hart en ziel in beweging brengt. Je gaat jezelf opnieuw ervaren: in kracht én zachtheid, ingetogen én uitgelaten, liefdevol en verbonden. In die rijkdom ga je de ander ontmoeten, zonder woorden, in de dans. Ook dit jaar kies ik weer een thema waar we ons al dansend een week lang in gaan verdiepen. Ik creëer, zoals elk jaar, een nieuw aanbod dat ik afstem op de groep.

Dit is een intensieve dansvakantie: we dansen dagelijks twee workshops. Daarbij is er voldoende tijd om lekker te luieren, te wandelen en te genieten van de omgeving en de overheerlijke maaltijden.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE BIODANZA VAKANTIE

 Wanneer
Gemengde groep: Zaterdag 13 juli – zaterdag 20 juli 2019
Ervaren groep: zaterdag 27 juli – zaterdag 3 aug. 2019

 Prijs all-in
Van € 665,00 tot € 895,00 – afhankelijk van de accommodatie die je kiest.

Accomodatie Biodanza vakantie

Meer informatie over accommodatie èn de liftservice: www.preau.nl

Aanmelden
via contact pagina op deze site èn via info@preau.nl of 0573-221199

Informatie over Biodanza en de Biodanza vakantie
Renée Mars 06-49864654

 

Geef je hoofd een week vakantie en kom genieten op de Biodanza vakantie

ERVARINGEN VAN DANSERS

  • “het leven vieren in al zijn facetten , dichtbij mezelf. Zo helend”.
  • “Ik kwam naar Preau om een week heerlijk te dansen en mensen te ontmoeten. Er gebeurde veel meer. Elke dag dansen raakte een diepere laag in mij: het verbinden van hoofd en hart met andere dansers, het ervaren dat ik tederheid grootmoedig en vrijelijk kan geven en dat de ander dan antwoord, voelen dat de energie van sensualiteit stroomt van mij naar de ander en andersom.  En dan de kwetsbare laag: het  tegenkomen van mijn diepste verlangen en het ervaren van de schroom (onzekerheid, angst) die mij tegenhoudt dat verlangen te vervullen. Ik worstel al lang met die grens. Renee  helpt door haar opdrachten, haar interventies, om met  deze emotie laag aan de gang te gaan en in beweging te brengen. Deze week ben ik – geholpen door een liefdevolle verbondenheid van body en mind met andere dansers – mijn grens over gegaan.” 
  • “Ik ben niet meer bang. Ik heb mijn schroom overwonnen. Mijn verlangen naar het geven en beleven van mijn sensualiteit en seksualiteit is krachtig wakker gekust.  Volgens mijn vrienden/vriendinnen geef ik – nu na zoveel dagen- nog steeds licht”.
  • De biodanzaweek was voor mij heel intens en heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Ik bleef heel erg in mijn gezonde en trauma-delen en schoot nauwelijks in overleving. Weerstand heb ik bijna niet gevoeld. De groep voelde voor mij prettig, warm en veilig. Ook bijzonder voor mij was het te ervaren dat het intieme contact met de mannen ook heel waardevol was. Het contact met mannen is minder beladen en voelt daarom soms nog veiliger.
  • De biodanza heeft mij helpen ontdooien en mijn hart te openen. Het is voor mij fantastisch te merken dat ik in Preau ook hele liefdevolle relaties met anderen, buiten onze groep, kon ontwikkelen. Dank voor de voortreffelijke wijze hoe je met iedereen hebt afgestemd en een veilige en gezonde setting hebt gecreëerd waarbinnen we individueel  en als groep ons konden ontwikkelen. Het was echt fantastisch. Je bent ongelooflijk goed. Professioneel, warm en betrokken.
  • Mijn week in Preau was onbeschrijfelijk mooi. Ik weet dat Biodanza mij in verbinding kan stellen met mijn gevoel. Dit ervaar ik bij de wekelijkse lessen. Maar dat het zo diep gaat, dat had ik nooit gedacht.
  • Het heeft me werkelijk bij mijn ware ‘zijn’ gebracht. Een plek waar ik nog niet zo vaak in mijn leven ben geweest. Het voelde ‘hemels’. Ik voelde zoveel verbinding met mezelf en ook met alles om me heen. Het kwam allemaal samen. Ik heb deze week het leven gedanst met alle angsten, maar ook met zoveel vreugde. Dank je wel,  allerliefste Renée.
  • Het is bijna niet mogelijk woorden te geven aan deze ervaring: het is de ervaring zelf, het zijn… dat deze week zo bijzonder maakte. Het complete gevoel van aanwezig zijn, met hart en lijf – is dat heel misschien wat ze bedoelen met dat ‘in het nu’ zijn? Met een groep fijne mensen om je heen, je draagt elkaar en je draagt jezelf, het is een compleet bad van ‘zijn’ en het is intens, heilzaam en helend.
  • Ja, het was fantastisch. Ook een week later kan ik dat nog goed voelen. Mooi Renée hoe je bewustzijnsdingen zo helder kan uitleggen. Door jouw manier van begeleiden, ontstond al heel gauw een warme en open sfeer. Iedereen voelde zich op zijn gemak.

AANBOD

Biodanza geef ik op verschillende manieren, zowel eenmalig als in de doorgaande groepen:

WEKELIJKSE BIODANZA

In Utrecht & Culemborg

MINOTAURUS

23 - 25 MAART 2018

BIODANZA VERDIEPINGSGROEP

 okt. 2018 - april 2019

BIODANZA FEESTEN

Op verschillende locaties

BIODANZA VAKANTIE

Landgoed PREAU
zomer 2019 
(nov. 2018 komt de exacte datum)

BIODANZA PROEVERIJ

 

Op de hoogte blijven van nieuws over
Biodanza & Stembevrijding?