Dansen met hart en ziel   –   Dansend de rijkdom van het leven ervaren tijdens de Biodanza vakantie

Biodanza vakantie op Landgoed PREAU in Frankrijk

 

We treffen elkaar op een prachtige locatie in de Morvan, waar je dansend nieuwe inspiratie kunt opdoen om je leven ruimer, intenser en kleurrijker te (be)leven. Voor het 9e jaar organiseer ik op deze geweldige plek een Biodanza vakantie die een week zal duren.

De mooie omgeving, het heerlijke eten en de aandacht die in alles voelbaar is, vormen de perfecte bedding om volop te genieten van de rijkdom van het leven.

Je ontdekt tijdens deze Biodanza vakantie dat dans niet alleen je lichaam, maar ook je hart en ziel in beweging brengt. Je gaat jezelf opnieuw ervaren: in kracht én zachtheid, ingetogen én uitgelaten, liefdevol en verbonden. In die rijkdom ga je de ander ontmoeten, zonder woorden, in de dans. Ook dit jaar kies ik weer een thema waar we ons al dansend een week lang in gaan verdiepen. Ik creëer, zoals elk jaar, een nieuw aanbod dat ik afstem op de groep.

Dit is een intensieve dansvakantie: we dansen dagelijks twee workshops. Daarbij is er voldoende tijd om lekker te luieren, te wandelen en te genieten van de omgeving en de overheerlijke maaltijden.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE BIODANZA VAKANTIE

 

Wanneer

Zaterdag 21 juli – zaterdag 28 juli 2018

 

Prijs all-in

Van € 665,00 tot € 895,00 – afhankelijk van de accommodatie die je kiest.

 

Accomodatie Biodanza vakantie

Meer informatie over accommodatie èn de liftservice: www.preau.nl

 

Aanmelden

info@preau.nl of 0573-221199

Informatie over Biodanza en de Biodanza vakantie

Renée Mars 06-49864654

 

Geef je hoofd een week vakantie en kom genieten op de Biodanza vakantie

ERVARINGEN VAN DANSERS

Mijn week in Preau was onbeschrijfelijk mooi. Ik weet dat Biodanza mij in verbinding kan stellen met mijn gevoel. Dit ervaar ik bij de wekelijkse lessen. Maar dat het zo diep gaat, dat had ik nooit gedacht.

Het heeft me werkelijk bij mijn ware ‘zijn’ gebracht. Een plek waar ik nog niet zo vaak in mijn leven ben geweest. Het voelde ‘hemels’. Ik voelde zoveel verbinding met mezelf en ook met alles om me heen. Het kwam allemaal samen. Ik heb deze week het leven gedanst met alle angsten, maar ook met zoveel vreugde. Dank je wel,  allerliefste Renée.

Het is bijna niet mogelijk woorden te geven aan deze ervaring: het is de ervaring zelf, het zijn… dat deze week zo bijzonder maakte. Het complete gevoel van aanwezig zijn, met hart en lijf – is dat heel misschien wat ze bedoelen met dat ‘in het nu’ zijn? Met een groep fijne mensen om je heen, je draagt elkaar en je draagt jezelf, het is een compleet bad van ‘zijn’ en het is intens, heilzaam en helend.

Ja, het was fantastisch. Ook een week later kan ik dat nog goed voelen. Mooi hoe je bewustzijnsdingen zo helder kan uitleggen. Door jouw manier van begeleiden, ontstond al heel gauw een warme en open sfeer. Iedereen voelde zich op zijn gemak.

AANBOD

Biodanza geef ik op verschillende manieren, zowel eenmalig als in de doorgaande groepen:

WEKELIJKSE BIODANZA

In Utrecht & Culemborg

MINOTAURUS

23 - 25 MAART 2018

BIODANZA VERDIEPINGSGROEP

 okt. 2018 - april 2019

BIODANZA FEESTEN

Op verschillende locaties

BIODANZA VAKANTIE

Landgoed PREAU
21-28 juli 2018

BIODANZA PROEVERIJ

 

Op de hoogte blijven van nieuws over
Biodanza & Stembevrijding?