Ik besta

Ik verlang

Ik hoop

Ik geloof en vertrouw

Ik laat los

Ik heb lief

Ik ben bereid

Verdiepingscursus Stem & Dans: LATIFA 

Jezelf aanvaarden, zoals je bent, met alles er op en er aan is misschien wel het moeilijkste dat er is. Het is de kern van ons mens-zijn. Bij deze Latifa- cursus kunnen we daar in oefenen en ervaren. In zeven zondagen gaan we samen op reis.
Het Latifa gebed/ de meditatie is al eeuwenoud en komt uit het soefisme. Het is een oefening in aanvaarden, in Leven. Latifa betekent subtiel en het raakt de 7 subtiele levenskwaliteiten: 1. bestaan, 2. verlangen, 3. hopen, 4. geloven & vertrouwen, 5. loslaten, 6. liefhebben & geliefd zijn, 7. bereid zijn. Deze 7 levens- kwaliteiten kunnen diep in je doordringen en tot bewustwording leiden die je verruimen en verdiepen als mens.

Je stem erbij betrekken, het lostrillen van wat in jou aanwezig is en het laten klinken blijkt een prachtig middel te zijn om een transformatie proces op gang te brengen. Het helpt je om tot de essentie van je bestaan te komen en contact te maken met wie jij ten diepste bent. Het maakt je ontvankelijk voor dat wat al in jou aanwezig is en zich in jou tot uiting wil brengen.
Naast het zingen gebruiken we de dans om dit bewustwordingsproces te dragen en te ondersteunen. Door ons lichaam er bij te betrekken, door het dansend wakker te maken, kunnen we beter voelen wat er in ons hele systeem gebeurt.
Wij verheugen ons er enorm op deze cyclus te geven en samen met jullie in de Latifa te duiken en stappen te kunnen zetten, ieder in zijn eigen tempo.

Praktische informatie:  

Door:
Renée Mars (Stembevrijder, Biodanza docent, Therapeute) www.reneemars.nl
Diete Sybesma (Stembevrijder, Pianiste, Alexander Techniek docent)

Voor:  mensen met enige ervaring in Stembevrijding en Biodanza (neem contact op mocht je je afvragen of jouw ervaring voldoende is)

Waar:
Schoolplein 6 3581 PX Utrecht

Wanneer: 
Wegens groot succes bieden we ook in seizoen 2019 – 2020 de Latifa weer aan!  Vanaf nu kun je je inschrijven, de afgelopen 2 jaar was de Latifa vol dus aarzel niet te lang..
7 zondagen: 15 sept. 2019 – 6 okt. 2019 -10 nov. 2019 – 8 dec. 2019 – 12 jan. 2020 –9 febr. 2020 –  8 mrt. 2020
10.00 -17.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Kosten:
€ 695

Kom, kom, wie je ook bent
zoeker, vereerder, minnaar van het heengaan; het maakt niet uit.
Dit is geen karavaan van wanhoop.
Kom, al heb je je belofte al duizend keer geschonden.
Kom toch terug. Kom, kom.
Rumi

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS AAN DE LATIFA 

ERVARING 1

“Ik vond het prachtige dagen, het heeft mij vooral op diepere lagen verbinding gebracht met mijn behoeften, verlangens, datgene wat ik werkelijk vanuit mijn essentie wil.
Door de diepere verbinding kon ik meer toelaten en voelen en daardoor ook contact maken met de liefdevolle ruimte in mij. Voor mij was het een prachtige verdiepende reis naar binnen, waarbij alles welkom was en ontvangen werd in een liefdevolle bedding. Ik voel mij dieper verbonden met mezelf. “ Lila

ERVARING 2

“De Latifa heeft me geholpen om de oorzaak van oude pijn te begrijpen en los te laten. Daardoor kan ik nu aardiger voor mezelf (en andere mensen) op situaties reageren die voor de Latifa ‘triggers’ waren om oude pijn aan te raken. Ik heb overbodige ballast deels los kunnen laten. Ik ben blijer met mezelf.  
De cursus heeft mij in een zeer liefdevolle omgeving veel dichter bij mezelf gebracht. De tranen die gevloeid hebben waren bevrijdend en helend.” Karin

ERVARING 3

Het voelen en ervaren van de verschillende stappen van de Latifa, met je stem en lijf als instrument, werkt voor mij enorm krachtig. Het samenzijn in een groep, was als een zachte bedding van verbondenheid. Je gedragen voelen in alles wat zich aandient tijdens de weg van de Latifa. Het heeft mijn ziel gevoed. “

ERVARING 4

“Ik heb het heel bijzonder gevonden met een vaste groep op reis te gaan. De verbondenheid en bedding waarin ik alles kon laten horen heeft mij ontroerd en gevoed in het idee dat ik helemaal oké ben, zoals ik ben. Met alles…”

AANBOD

De combinatie van Stembevrijding en Biodanza geef ik op verschillende manieren, zowel eenmalig, residentieel als in de doorgaande groepen:

Vakantie Biodanza & Stembevrijding

10 - 17 augustus 2019

" VOL Leven" 3 dagen STEMBEVRIJDING & BIODANZA

22  - 24 maart 2019

LATIFA verdiepingscursus STEMbevrijding & Biodanza

Sept. 2019 - Maart 2020 in Utrecht

Kennismakingsdag Biodanza & Stembevrijding

exacte data volgen

 

Op de hoogte blijven van nieuws over
Biodanza & Stembevrijding?