In het stille hart van de orkaan

3-daagse Stembevrijding & Biodanza met Renée Mars & Diete Sybesma

Een 3-daagse Stembevrijding & Biodanza voor mensen met ervaring in beide, die toe zijn aan verdieping.

Ken je het gevoel van vastzitten, je vasthouden aan een patroon: bekend, veilig maar niet echt passend of bevredigend meer? Misschien voel je de behoefte om een nieuwe stap te zetten, om meer vanuit vertrouwen en overgave te leven, waarin het leven zich mag ontvouwen en jij meebeweegt op de golven en stroom van het leven?
Ken je de kracht van stilte, waarin je met lege handen durft te staan en dat wat zich voordoet kunt ervaren?

Ons lichaam is een gevoelig instrument als wij er naar leren luisteren. En in onze stem is veel hoorbaar van hoe het met ons gaat.
Als wij onszelf met rust leren laten en het nergens heen hoeft te gaan, kunnen wij ons openen voor het mysterie van het bestaan. Het mysterie; dát wat jou in contact brengt met je diepste weten en je verbindt met je hart en “zijn”: een grote ruimte.
Dit vraagt van ons om de ongewisheid in de ogen te kijken en de gevoelens die zich voordoen te ervaren.

In dit stembevrijdingsweekend oefenen we opnieuw het leven ten volle te nemen. We oefenen om “Ja” te zeggen tegen het leven, om “Ja” te zeggen tegen alles wat zich in ons aandient, wàt het ook is. We leren àlle ervaringen die het leven ons geeft tot ons te nemen, met een gezonde nieuwsgierigheid. Zo kunnen we de levensenergie in ons laten stromen en ontdekken dat in/ onder al die lagen een grote ruimte is waarin we vertrouwen kunnen hervinden: het hart van de orkaan.

Alle gevoelens, lichamelijke sensaties, gedachten zijn tijdelijk en veranderlijk van vorm. Daarentegen is de kalme, rustige grond altijd aanwezig in ons, zelfs als we er bij tijd en wijle even geen contact mee kunnen maken. Deze veranderende energie en het bewustzijn zitten niet alleen in òns, maar ook overal om ons heen, in de natuur en in andere mensen. Daarom wordt het ook versterkt als wij in een groep werken. Er komt extra bewustzijn bij, door samen het proces aan te gaan: de bedding wordt gedeeld en daardoor groter. Zo kunnen wij veel voor elkaar betekenen. 

Van harte uitgenodigd!
 

Praktische informatie

Wanneer:        1,2,3 november 2019
Waar:            centrum Heart Vision (nabij Den Bosch) NIEUWE LOCATIE (waar we heel blij mee zijn, met slaapgelegenheid in een mooi hotel)
Bijdrage:       vroegboek-korting: € 425,- (tot 14 okt. 2019) daarna € 475,- . Deze prijzen gelden bij verblijf op een 3 persoonskamer in het Hotel.
                     Bij keuze voor een 2 persoonskamer betaal je p.p. € 25,- bij. Bij keuze voor een 1 persoonskamer betaal je € 50,- per nacht bij.
                     Er is voor 5 mensen de mogelijkheid om te kiezen voor een goedkoop en sober verblijf: in een zaal in het gebouw met matrassen op de grond.
                     De prijs is dan: € 400,- (tot 14 oktober) en € 425,- daarna
Wie:                 Renée Mars (www.reneemars.nl)

 Leren de weg te gaan van doen naar zijn…

AANBOD

Biodanza e& Stembevrijding geef ik op verschillende manieren, zowel eenmalig als in de doorgaande groepen:

In het STILLE hart van de orkaan

3 dagen Stembevrijding, met Biodanza en bewustzijnswerk
1,2,3 november 2019

" VOL Leven"

3 dagen Stembevrijding & Biodanza

nieuwe data volgen in 2024

LATIFA

Jaartraining Stembevrijding & Biodanza

Nieuwe data volgen

Kennismakingsdag Biodanza & Stembevrijding

exacte data volgen

 

Op de hoogte blijven van nieuws over

Biodanza & Stembevrijding?