Zing jouw vrije lied!

Twee wekelijkse cursus StembevrijdinG in culemborg 

In een kleine groep van ca. 6 personen ga je stappen zetten in het vrij maken van je eigen geluid. Wanneer klinkt jouw stem lekker? Wat voel je in je lichaam en hoe kan je daar geluid aan geven? Wat hoor je in je stem? Durf je toe te laten wat je voelt? Al zingend leer je om steeds meer te laten horen van wie jij ‘ten diepste’ bent. Bij deze manier van zingen gaat het namelijk niet over wat mooi of lelijk klinkt maar je ontdekt wat ‘waarachtig’ is en jouw waarheid kent een eigen schoonheid. 

De kleine groep biedt veel mogelijkheden voor individuele aandacht. Ik werk iedere workshop met een thema en daarop baseer ik verschillende oefeningen: soms starten we met een geleide meditatie, dan weer met fysieke- of ontspanningsoefeningen. Daarna kun je, via allerlei stemoefeningen,  jouw klanken ontdekken en jouw ‘lied’ laten klinken. Gedurende de cursus ontwikkel je verschillende manieren om via je stem bij je zelf te komen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Culemborg:
Wanneer: 5 woensdag middagen:  exacte data volgen zodra het i.v.m. Corona mogelijk is 
Tijd: Van 14.00 – 17.00 uur, inclusief korte pauze
Adres: Bakelbos 48 4101KH Culemborg  
Prijs: 175,- Euro  Dit bedrag graag overmaken naar rekeningnummer:  NL90 ASNB 0707 9634 51  t.n.v. Renée Mars, Culemborg

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Ervaring 1

Ik vind het heel verrassend om te ervaren hoe makkelijk het eigenlijk is om je stem te laten klinken, terwijl ik dacht dat het moeilijk en spannend zou zijn. Ik merk ook dat het heel leuk is om alle uithoeken van je lichaam uit te proberen als klankkast. Je hebt hele laagdrempelige oefeningen om je stem en je lichaam te verkennen, waardoor je nieuwsgierig wordt wat er allemaal mogelijk is. Het geeft heel veel plezier om te doen en het boort bij mij creatieve energie aan! 

Fransje

Ervaring 2

Ik vind stembevrijding een heel krachtig middel om bij m’n essentie te komen. Om te voelen dat er geen woorden meer nodig zijn, om te ervaren dat ik goed ben zoals ik ben. Gewoon met m’n hele zijn, als mens, als An. Ik ben niet mijn emoties, ik ben niet mijn gedachten en dat ben ik me altijd weer bewust na een middag stembevrijding. Ik kom bij m’n kracht en bij m’n innerlijke rust via de stembevrijding. Ik kom er altijd met een leeg hoofd en heel tevreden, liefdevol gevoel t.a.v. mezelf en de “wereld” vandaan. Zingend en fluitend rijd ik op m’n fietsje terug naar huis.

Renée heeft me geleerd door m’n emoties heen klank te blijven maken. Op die manier leid ik mijzelf door de emotie heen en kom ik weer bij m’n kracht. Dit kan een golfbeweging zijn. Na het ene dient zich regelmatig het andere aan dat blijkbaar geuit, verwerkt, gehoord wil worden. Ik ben aan het opruimen.

Renée verstaat de kunst om mensen mee te nemen, uit te nodigen hun eigen diepte in. Ze ís er, staat je bij, en geeft ruimte voor wat geuit of gehoord, geklonken wil worden.

Ook heeft ze tal van oefeningen waarmee we gaan zingen/klinken dus het is nooit hetzelfde, laat staan saai. En altijd kom ik weer uit bij m’n bronnetje, waar ik zo naar verlang te voelen en vanuit te handelen in het dagelijks leven. 

Als je twijfelt,……………. ga dan absoluut een seizoen ervaren!

An

Ervaring 3

Ik voel in mijn hart dat de Stembevrijding lessen bij Renée me raken op lagen waar ik nog niet eerder ben gekomen, en me een geheel nieuwe laag van intimiteit met mezelf hebben laten ervaren. Fijn dat je het zo liefdevol, invoelend, integer en respectvol begeleidt! 

Marieke

AANBOD

Stembevrijding geef ik op verschillende manieren, zowel eenmalig als in de doorgaande groepen:

INDIVIDUELE STEMBEVRIJDING

In Culemborg

TWEEWEKELIJKSE STEMBEVRIJDING

In Culemborg

5 x  vanaf  maart 2021

kENNISMAKINGsdag STEMBEVRIJDING

binnenkort  in Utrecht

 

Op de hoogte blijven van nieuws over
Biodanza & Stembevrijding?